ANTI-SATANISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA !
Home
Codurile de bare 666 PDF Imprimare Email
Numarul fiarei
Scris de admin   
Luni, 07 Februarie 2011 15:55

Codul de bare este acea eticheta familiara care se gaseste pe aproape fiecare produs pe care il cumparam. Acesta a fost lansat in 1973 de catre George Laurer, in acelasi an in care a fost infiintata si Comisia Trilaterala (formata din U.E., America de Nord si Japonia).

In doar cativa ani, codul de bare a intrat in vietile noastre. Exista coduri de bare mici,  coduri de bare groase, coduri subtiri, coduri mari, exista chiar si coduri de bare internationale (UPC) si coduri de bare postale, etc. Fie ca este vorba de tigari sau de carne, de scrisori sau de Coca-Cola, toate aceste produse sunt toate imbracate de aparent inofensivul Cod de bare.

Exista intr-adevar numarul 666 pe toate codurile de bare?

Cei mai multi dintre voi probabil stiu ca, da, exista numarul 666 pe toate codurile de bare. Aceasta este cea mai socanta acuzatie cu privire la numarul 666. In fapt, numarul ar fi ascuns la toate coduri de bare. Persoane precum Mary Stewart Relfe au scris carti pe aceasta tema, si iata ce ne spun:

[.. Sistemul intreg (CUP) a fost dezvoltat pe baza numarului biblic 666, semnul fiarei si al diavolului ..]
Terry Cook, The Mark of the New World Order, 1996

[..Interpretarea codului universal al produselor (CUP) prezinta cele 3 cifre '666 '. Fiecare grup de etichete CUP contine cele 3 cifre .. ]
Bob Fraley, Bob Fraley, The Last Days in America, 1984, p. 225, 228

Cum putem gasi numarul 666 pe codul de bare ?

Uitati-va la cele 3 bare colorate in rosu, la inceputul, mijlocul si sfarsitul codului. Dupa cum se poate observa prin comparatie cu bara albastra, cele 3 bare de la inceputul, mijlocul si sfarsitul codului reprezinta cifra 6. Aceste bare se gasesc pe fiecare cod de bare in parte, deci fiecare cod de bare contine numarul 666, numarul fiarei.

Intrebat in legatura cu aparitia numarul 666 in toate codurile de bare, creatorul sau, George Laurel, declara:
„Intr-adevar seamana cu codul pentru cifra 6 ... Nu este insa nimic sinistru in legatura cu acest lucru si nici nu are nimic de a face cu "semnul fiarei” din Biblie (Noul Testament, Apocalipsa, capitolul 13, punctul 18). Este doar o coincidenta ca si faptul ca primul meu prenume, prenumele secundar precum si numele de familie au toate 6 litere. Nu exista nicio legatura nici cu un vreun cod monetar international”.

Ultima actualizare în Luni, 07 Februarie 2011 16:09
 

Sondaje

Ai intrat in contact pana acum cu asa ceva ?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
CREDINTA INVINGE !

SATANISTI, O SA VA IA DRACU !


SA MOARA ANTI-HRISTUL !
SA MOARA ANTI-HRISTUL !
SA MOARA ANTI-HRISTUL !

ARMAGHEDON PENTRU CEL PUTIN 1000 DE ANI !
TO VICTORY !

Anti-satanisti din toate tarile, uniti-va !

Mesaj de la fondatorul site-ului: Constient de misiunea divina incredintata, site-ul www.anti-satanism.ro este hotarat sa duca un razboi sfant on-line in vederea transformarii pe cale pasnica a satanistilor, ateilor, sau infidelilor in robi ai lui DUMNEZEU pentru propriul lor bine si in scopul de a nu ajunge in flacarile ghenei pe vecie.
Atata vreme cat pe internet circula caricaturi ale Domnului-Isus, ale PROFETILOR, distrugeri in piata publica a CARTILOR SFINTE, CARTILOR PROFETILOR.
Consideram ca trebuie sa nu pregetam nici un efort in a lua masuri de opozitie hotarate contra acestor manifestari reprobabile !

Mentionam ca dezaprobam orice actiuni nelegale si consideram ca orice convertire se poate face numai pe cale pasnica prin aducerea argumentelor si demonstrarea legilor perfecte ale universului creat de DUMNEZEU !

Al dumneavoastra, ultimul pe lista robilor lui DUMNEZEU,
BOGDANCum a aparut ateismul ?

S-a intalnit un satanist cu niste prosti si le-a "explicat" cum ca nu ar exista Dumnezeu si ca toate cele de pe pamant si din univers ar fi rezultat cu totul intamplator in urma unui "mare big-bang" !

BOGdan Popescu Eugen
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com